Jump to content
jose

timberwolf 230 fan not working

Recommended Posts

Hi All

My tw230's fan isnt working it would seem as we overheated the coolant today. 

It happen the other day too when i wasnt on site and the guys did some digging and wiggling of wires and after a while it started again so i thought it was a loose connection

Well today was a hot one and it happened and i got to see it happen in person. after letting it cool down it fires back up nicely. I ended up putting the blower on it to give it a constant flow of air for good measure. 

Is there a fuse that controls the fan? 

Anyone else had this issue?

Did a search but didnt see anything come up.

Many thanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Featured Adverts

About

Arbtalk.co.uk is a hub for the arboriculture industry in the UK.  
If you're just starting out and you need business, equipment, tech or training support you're in the right place.  If you've done it, made it, got a van load of oily t-shirts and have decided to give something back by sharing your knowledge or wisdom,  then you're welcome too.
If you would like to contribute to making this industry more effective and safe then welcome.
Just like a living tree, it'll always be a work in progress.
Please have a look around, sign up, share and contribute the best you have.

See you inside.

The Arbtalk Team

Follow us

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.