Jump to content
Sign in to follow this  
slasherscot

timberwolf 230vtr 2yrs old

Recommended Posts

Mines like that with a red light on.... Everything works though so just left it. A friend said it's the micro relays that need changing.... Still haven't gotten round to it lol


Does your anti stress work though? It’s the only thing that doesn’t on mine

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Al Cormack said:

 


Does your anti stress work though? It’s the only thing that doesn’t on mine

 

Yes

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes


After tightening the belts and alternator belt the anti stress is working again.
Spoke to Greenplant as the red light wouldn’t go off and they said it’s not meant to ! It’s normal. It’s a problem when it’s flashing.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  •  

  • Featured Adverts

  • Tip site reviews

About

Arbtalk.co.uk is a hub for the arboriculture industry in the UK.  
If you're just starting out and you need business, equipment, tech or training support you're in the right place.  If you've done it, made it, got a van load of oily t-shirts and have decided to give something back by sharing your knowledge or wisdom,  then you're welcome too.
If you would like to contribute to making this industry more effective and safe then welcome.
Just like a living tree, it'll always be a work in progress.
Please have a look around, sign up, share and contribute the best you have.

See you inside.

The Arbtalk Team

Follow us

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.