Welcome to the Arbtalk.co.uk | Discussion Forum for Arborists.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.


Arborist Apps Support Forum
This is a general support forum for users of the Arbtalk Arborist Apps. Visit us at www.arboristapps.co.uk


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-05-12   #11 (permalink)
member
 
Steve Bullman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Suffolk
Posts: 30,384
Re: Arborist Apps Support Forum

Hi, can you please report the crash for us, that will be a great help thanks
Steve Bullman is offline  
Reply With Quote
Old 18-05-12   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
Re: Arborist Apps Support Forum

Hi,
As an arb student the fungi app is great - I use it a lot - good work.

Just one small thing. Some of the images are missing, both from the ABC list and in the fungi detail pages.

I have downloaded the latest version.
I have turned the phone off and on.
I have uninstalled the app and deleted the images folder on the sd card - then reinstalled everything again, twice, but to no avail.

What is interesting is that each time I've reinstalled it different images are missing.

Any clues? I'm sure it's something simple that I'm being slow about.

Thanks.

Rob
HTC Desire
Android v2.2.2

Last edited by Rob1; 18-05-12 at 05:53 PM.. Reason: Forgot to add that I've downloaded the latest version.
Rob1 is offline  
Reply With Quote
Old 18-05-12   #13 (permalink)
member
 
Steve Bullman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Suffolk
Posts: 30,384
Re: Arborist Apps Support Forum

Hi Rob,

Glad you are liking the app, and sorry you are having problems. You are using the same phone and operating system as me, so I know it does definetly work for you. It sounds like the initial download is being intereupted. Heres what I suggest you....

Remove the app, including all files from your sd card.

Reinstall app.

Make sure you have auto sleep disabled on your device

Start the app and initialize download

Leave the device to download uninterupted and ensure you have a good wifi signal.


Please get back to me after you have done those steps...it should work fine.
Steve Bullman is offline  
Reply With Quote
Old 20-05-12   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
Re: Arborist Apps Support Forum

Thanks for the quick reply Steve - it's good to see that from developers.

Yes, I tried your suggestion but images were still missing. I tried again with the same result.

Is there anything else I can try?

Thanks.
Rob1 is offline  
Reply With Quote
Old 20-05-12   #15 (permalink)
member
 
Steve Bullman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Suffolk
Posts: 30,384
Re: Arborist Apps Support Forum

That should have fixed the problem really. I'll look into this further to make sure there are no other issues going on. Can you confirm you have plenty of space on your sd card?
Steve Bullman is offline  
Reply With Quote
Old 21-05-12   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
Re: Arborist Apps Support Forum

Yes, plenty of space on SD. It's not the fastest broadband so I will check it on a friend's faster connection and see what happens.
Rob1 is offline  
Reply With Quote
Old 25-05-12   #17 (permalink)
Senior Member
 
niftysteve's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Cambridge
Posts: 1,492
Re: Arborist Apps Support Forum

had my phone changed last week and now neither of the apps work
the knot guide lets me go to the menu and when you select a knot i get the knot name and no pics when you touch the screen again it goes black
the fungi app always downloads 34 files each time its opened then once they are downloadedit exits the app
hope this of some help steve
niftysteve is offline  
Reply With Quote
Old 25-05-12   #18 (permalink)
member
 
Steve Bullman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Suffolk
Posts: 30,384

That's a new one. What's the phone? Have you tried removing the apps and reinstalling?
Steve Bullman is offline  
Reply With Quote
Old 25-05-12   #19 (permalink)
Senior Member
 
niftysteve's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Cambridge
Posts: 1,492
Re: Arborist Apps Support Forum

Quote:
Originally Posted by Steve Bullman View Post
That's a new one. What's the phone? Have you tried removing the apps and reinstalling?
i phone 4s re installing now i will post when done

Last edited by niftysteve; 25-05-12 at 10:37 PM..
niftysteve is offline  
Reply With Quote
Old 25-05-12   #20 (permalink)
member
 
Steve Bullman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Suffolk
Posts: 30,384
Re: Arborist Apps Support Forum

ok mate. theres no reason why it shouldn't work
Steve Bullman is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firewood suppliers directory feedback and support forum Steve Bullman Firewood forum 111 23-04-17 04:18 AM
Apps butler General chat 3 17-02-12 06:42 PM
I pad apps butler General chat 14 26-11-11 10:05 PM
Support your local MRT Simon Stewart General chat 0 09-10-11 10:37 PM
Help for Heroes walk - please support us! arbogrunt General chat 14 02-10-09 08:29 PM


Find tree care advice

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0